Platja d'Aro viu la seva nit més màgica

Trucs de màgia, clowns, mims i altres personatges del món de la fantasia i la il·lusió van passejar-se aquest divendres a la nit per Platja d'Aro amb motiu de la setena edició de la Magic Night
 
This text will be replaced
 
L'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro fa sis anys que celebra una nit dedicada a la màgia. Durant el vespre-nit de divendres es van organitzar una gran diversitat d'espectacles centrats al llarg de l'avinguda principal i el passeig platjarencs on de manera ininterrompuda els il·lusionistes van pujar als escenaris per fer el seus espectacles.  A banda d'aquests però, desenes de mags d'arreu del país van deixar-se veure dins els restaurants i les terrasses del passeig i el centre de Platja d'Aro des de les set del vespre fins ben entrada la nit. Aquesta és una manera diferent d'oferir als visitants la possibilitat de passar una bona estona tot sopant o comprant a Platja d'Aro.
 
La Màgic Night va arribar el mateix vespre que la Platja Gran de Platja d'Aro va acollir el primer dels concerts que cada divendres hi duran les Nits de Jazz. En aquest cas la música va anar a càrrec de The Legendary Jazz Orquestra.