Nou bus social a Castell-Platja d'Aro

Aquest petit autobús circula des d'aquest dijous entre els 3 nuclis de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró com a servei de transport públic per les persones amb dificultat de mobilitat o manca de recursos econòmics.
Amb ell neix un nou Servei Municipal de Transport Social que és una alternativa de transport públic, en aquest cas de caràcter gratuït.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Pilar Ferero, regidora de Benestar Social / Enric Gimeno, gerent de Sarfa
 
Només poden accedir en aquest servei les persones empadronades al municipi i que cumpleixen uns requisits. Hi entren els jubilats i pensionistes, les persones amb un grau de discapacitat mínima del 33%, famílies monoparentals i famílies nombroses i adults, tots ells amb ingressos inferiros als 605 euros mensuals. També en poden fe ús els estudiants amb ingressos de la unitat familiar inferior als 1.500 euros i totes aquelles persones amb necessitats que han de tenir un informe previ dels Serveis Socials municipals. A tots ells Serveis Socials municipals els pot entregar un carnet amb el que poden fer ús d'aquest transport públic social.
 
L'autobus circularà els dijous i els divendres de 10 a 2 i de 3 a 8 i tindrà parada a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Castell d'Aro, davant l'Oficina de Correus de S'Agaró i a l'Ajuntament, Centre Cívic, Mercat, Serveis Socials, Policia Local, Servei de Distribució d'Aliments i CAP de Platja d'Aro.
 
El vehicle té 13 places i està adaptat a les persones que van amb cadira de rodes.
 
Aquest dijous ha entrat en funcionament dins d'una prova pilot que s'allargarà fins a finals d'any. Si els ciutadans que hi tenen dret l'utilitzen i es cobreix la necessitat real que l'ha fet possible l'Ajuntament el mantindrà també durant el 2018.