No els hi agrada el centre cívic que s'ha projectat a Castell d'Aro

Alguns veïns de Castell-Platja d'Aro rebutgen la decisió de l'Ajuntament de construir a la plaça Poeta Sitjar un centre cívic de nova construcció perquè diuen que té un cost desmesurat, es projecta per 2 milions 600 mil euros, i sobretot, perquè no s'integra ni arquitectònicament ni paisatgísticament en l'entorn on se situa.
This text will be replaced
INTERVÉ: Ramón Sagué, veí / David Puig, veí
 
Al darrera de l'edifici de dues plantes que contempla el projecte hi quedarà el barri de la Coma i al costat el casc antic de Castell d'Aro declarat Bé Cultural d'Interès Nacional. Els veïns proposen que es reformi l'antiga escola Vall d'Aro, ampliant-la i utilitzant les instal·lacions de la llar d'infants i que s'oblidi el projecte arquitectònic aprovat.
 
Tot i haver-hi un informe tècnic desfavorable de Cultura finalment la Comissió va aprovar-ho per unanimitat i també el plenari municipal de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro l'ha aprovat definitivament. Els veïns insisteixen que aquest nou equipament malmetrà la imatge de Castell d'Aro.
 
Un dels veïns ja ha presentat un recurs d'alçada a la decisió de Cultura i està preparant ara un recurs de reposició a l'aprovació definitiva de l'Ajuntament. Confien que amb la pressió social i esgotant les vies administratives que queden podran fer que tècnics i pol´´itics es repensin el projecte aprovat.