Torna el Mini Club de Platja d'Aro

Fent bandera del segell de destinació de turisme familiar Platja d'Aro ha obert el mini club infantil. Un espai a la sorra de la platja on els nens i nenes de 3 a 12 anys poden jugar, participar a tallers, fer manualitats i conèixer altres nens. L'Ajuntament ofereix aquest servei a la platja de manera gratuïta limitant l'estada dels nens al mini club a una hora diària. 
This text will be replaced
Intervé:  Carles Valldebosc, coordinador 
 
Lluny de convertir aquest espai infantil en una guarderia l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro vol que sigui un lloc de lleure i intercanvi. Un equip de monitors amb coneixements d'idiomes dinamitzen el mini club infantil convidant als més petits a gaudir de la platja d'una manera diferent. Tenen material divers i adaptat als gustos i edats dels nens.
 
El mini club infantil estarà obert fins el 3 de setembre. L'espai està obert de les 11 del mati a les 2 del migdia i de les 4 a les 7 de la tarda i enguany amplia la seva oferta d'activitats amb dues propostes gratuïtes i permanents: cada matí de dilluns, dimecres i divendres s'hi faran sessions d'hipopressius per a mares, mentre que els dimarts i dijous serà el torn del ioga amb nadons.