Els treballadors de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro rebutgen la Relació de Llocs de Treball aprovada

Una cinquantena de treballadors de l'Ajuntament de Platja d'Aro es van personar al plenari municipal en mostra de rebuig a la Relació de Llocs de Treball aprovada en el ple del mes de maig.
Entre els treballadors hi havia representants de diverses àrees com cultura, serveis socials, brigada municipal, policia local o administració i oficines entre moltes altres.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Francesc Robles, president Junta de Personal de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro / Joan Giraut, alcalde de Castell-Platja d'Aro
 
Els treballadros denuncien que darrera de la Relació de Llocs de Treball que ha elaborat una empresa externa hi ha el guiatge tècnic o polític de Platja d'Aro i ho han detectat a través de les més de 160 al·legacions presentades i de les que només se n'han estimat total i parcialment mitja dotzena.
 
Els treballadors estan totalment disconformes amb la regulació dels complements horaris que Treball ha decretat ilegals i que passaran a convertir-se en hores extres. En les darreres setmanes ajuntament i treballadors s'han trobar per acordar millores a la relació de llocs de treball per minimitzar les afectacions dels funcionaris, precisament l'alcalde va explicar que els treballadors saben que l'ajuntament equipararà el valor de l'hora extra a l'hora que es cobrava en aquest complement que s'elimina. 
 
Tot i això els treballadors no en tenen prou i saben que els jutjats acabaran decidint. A la regulació d'aquests complements horaris s'hi sumen canvis en una cobertura sanitària amb una mútua que tenen actualment una quarantena de treballadors i que els afectats volen que es mantingui.