Adéu a l'escola, benvingut estiu

El timbre ha sonat puntualment a les 2 del migdia per avisar a alumnes i professors que s'acabava la classe però també el curs escolar 2016-2017. Milers d'alumnes han sortit avui de l'escola per començar les tan esperades vacances d'estiu.
This text will be replaced
INTERVÉ: Neus Costa, directora escola Els Estanys / alumnes de 6è
 
Amb cares de felicitat i emoció els alumnes s'acomiadaven de les mestres abans de sortir de l'escola. Fins i tot s'han format cues per poder dir adéu a la mestra amb qui han compartit tantes hores i tantes noves lliçons. La majoria dels alumnes d'aquesta escola de Platja d'Aro tornaran el setembre amb les piles carregades per iniciar un nou curs, alguns però avui sentien el timbre de l'escola els Estanys per última vegada. Els alumnes de 6è diuen adéu a 9 anys d'educació infantil i primària per iniciar després de l'estiu una nova etapa educatiu a l'institut. Ells són els grans protagonistes de l'últim dia d'escola.
 
Amb certa nostàlgia per deixar enrere aquesta escola però molt motivats per les setmanes de vacances que tenen per endavant.
 
En l'últim dia de l'escola alumnes i professors s'intercanvien, petons, alguna llàgrima i molts records. La majoria dels alumnes es retrobaran d'aquí a 12 setmanes. Els professors tenen encara uns dies de feina per recollir el material del curs 2016-2017 i començar a plantejar el curs vinent. Des dels Estanys a més, es guarden uns dies per formació del professorat, en aquest cas, en emprenedoria.
 
Comença l'estiu i amb ell les vacances escolars que s'han guanyat durant 9 mesos d'escola. Moment ara per compartir més estones amb la família, gaudir dels casals, del sol, la platja i la piscina.