Platja d'Aro consolida la mostra d'espectacles familiars Xalaro

Platja d'Aro ha immortalitzat aquest cap de setmana la seva imatge més familiar. Famílies vingudes d'arreu s'han trobat al passeig marítim en la 4a edició del Xalaro, la mostra d'espectacles familiars que programa diferents propostes d'arts escèniques per tota la família.
This text will be replaced
INTERVÉ: Faló Garcia, coordinador Xalaro
 
Petits i grans han pogut experimentar a l'espai El Peixet amb jocs de construccions o instal·lacions sensorials. El Xalaro és ja sinònim de música, teatre, humor, circ i propostes itinerants que aconseguien concentrar als que passejaven i als que estaven gaudint de la platja.
 
Tan dissabte com diumenge les propostes han estat moltes, algunes de conegudes i que arrosseguen masses de públic com els concerts d'El Pot Petit o la Dàmaris Gelebert i d'altres menys cridaneres però igualment interessants com aquest il·lusionista que recorria diumenge el passeig o els humoristes de circ vermut. 
 
Aquest any el festival Xalaro s'ha consolidat com a proposta dedicada al públic familiar. Ha mantingut la gratuïtat dels espectacles i el passeig marítim com a gran escenari. S'han identificat els diferents racons on hi havia show o activitats amb la imatge d'algun animal marí. S'ha mantingut el que ja funciona des de fa 4 anys i s'ha aconseguit superar l'èxit de públic de les darreres edicions.
 
L'Ajuntament de Platja d'Aro amb el Festival Xalaro fa bandera del segell de Turisme Familiar que llueix des del 2014 i que amb aquesta inversió en la que busca ser la mostra d'espectacles familiars de la Costa Brava reafirma l'interès que té en potenciar que les famílies visitin, s'allotgin i consumeixin a Platja d'Aro.