El Festival Xalaro oferirà 21 espectacles gratuïts familiars a Platja d'Aro

Platja d'Aro oferirà el cap de setmana del 17 i 18 de juny,  21 espectacles familiars gratuïts amb 17 companyies i artistes de circ, màgia i música. Es tracta del Xalaro, el primer festival de la Costa Brava dedicat al públic familiar i que enguany arriba a la seva quarta edició. Entre les actuacions més destacades vindran Dàmaris Gelabert, Orchestra Fireluche, Companyia La Tal, la Companyia del Centre de Titelles de Lleida o Pepa Plana.
 

 

This text will be replaced

Intervé: Imma Gelabert, regidora de Turisme de Castell-Platja d'Aro

 

La programació d'enguany combina diverses tècniques i modalitats, música, humor, màgia, circ i teatre el carrer, actuacions que es repartiran al llarg del passeig marítim en cinc espais escènics que enguany prendran el nom de diversos elements marítims: El Cavallet de Mar, Cranc, Pop, Estrella i Peixet. Puntualment també hi haurà espectacles a l'espai Medusa, situat a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, com també hi haurà propostes itinerants pel poble.

Aquest festival familiar s'emmarca dins la marca Estereofònics, el conjunt de Festivals que engloba Platja d'Aro aquest estiu. Amb el festival Xalaro, Platja d'Aro vol reafirmar-se com a Destinació de Turisme Familiar i continuar apostant per les activitats que involucrin tant grans com petits.