Detingut el director del Dance Festival de Platja d'Aro per estafar 200 milions d'euros

Detingut el director del Dance Festival de Platja d’Aro en el marc de la Operació Auriga com a presumpte autor d’un frau piramidal multimilionari per valor de 200 milions d’euros. 
 
La detenció es va produir el 6 de juny després que els Mossos d’Esquadra tinguessin coneixement que Antoni Mas, de 64 anys i propietari de les empreses Ata Producciones y eventos Barcelona SL i PubliOlimpia SL, s’hauria aprofitat de la seva estructura empresarial per oferir un alt rendiment financer a tots els seus inversors. 
 
El modus operandi hauria estat el següent: Mas oferia alts rendiments en interessos i oferia als estafats la compra de presumptes espais publicitaris en grups i mitjans de comunicació per la seva posterior cessió i venda a grans societats perquè s’hi anunciessin. El detingut però falsificava les factures amb aquestes grans empreses que voldrien promocionar-se per quedar-se així amb el capital dels inversors.
 
Antoni Mas era el director del Dance Festival de Platja d’Aro i del Festival de Cambrils entre d’altres. Actualment es troba actualment en llibertat amb càrrecs.