L'Hostal La Gavina de S'Agaró celebra 85 anys de luxe, tradició i qualitat a la Costa Brava

Luxe, tradició i qualitat són tres valors que l'emblemàtic Hostal La Gavina de S'Agaró ha fet perdurar al llarg de ni més ni menys que 85 anys. Per commemorar aquesta efemèride l'hotel de cinc estrelles va convidar a més de 300 persones, entre amistats, clients i autoritats. 
 
This text will be replaced
Intervé: Alberto Depau, director de l'Hostal La Gavina 
 
El xef francès Romain Fornell, director gastronòmic de l'establiment va oferir un còctel-sopar, un punt de trobada distingit en què es va recordar la llarga trajectòria de l'Hotel i el seu compromís amb el turisme de qualitat.
 
85 anys de La Gavina
 
Va ser el 2 gener del 1932 quan l'Hostal La Gavina va obrir les seves portes. Un projecte personal del visionari Josep Ensesa Gubert que va donar a l'hotel un patrimoni artístic de gran valor i el va convertir així en l'hotel més emblemàtic de la Costa Brava.
 
Puigdemont a S'Agaró
 
Després de fixar data i pregunta, Carles Puigdemont va concloure la jornada històrica a S'Agaró. Així arribava i saludava la família Ensesa, propietaris de l'Hostal. També es trobava amb l'alcalde de Platja d'Aro, Joan Giraut el de Palamós, Lluís Puig i Carles Motas, l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols. Durant l'acte va assenyalar que Catalunya és una potència turística i que La Gavina és un far que il·lumina el conjunt del turisme del país.