El bicampió de l'Ironman entrena a les vies braves de la Costa Brava

El doble campió de l'Ironman Jan Frodeno s'entrena a les vies braves de la Costa Brava per revalidar el títol mundial que es disputarà el 14 d'octubre a Kona, Hawai. 
This text will be replaced
Intervé: Jan Frodeno, bicampió de l'Ironman / Lluís Turón, Vies Braves
 
Aquest divendres ho ha fet al carril marítim que uneix s'Agaró i Sa Conca, que amb 2 quilòmetres suma anant i tornant pràcticament la mateixa distància que haurà de recórrer a l'Ironman. I és que el triatleta alemany ha trobat en les vies braves les condicions idònies per preparar-se per la prova d'aigües obertes de l'Ironman. 
 
Nascut a Alemanya, Jan Frodeno es va proclamar campió olímpic de triatló als Jocs Olímpics de Pequín. El 2014, es va instal·lar a Girona, on hi viu 6 mesos l'any entrenant per esdevenir el millor especialista del món en llarga distància. L'any 2015 va guanyar el seu primer Ironman i el 2016 va revalidar el títol de campió del món. L'objectiu per aquest any, és tornar a coronar-se número 1 i fer-ho en un temps inferiro a les 8 hores. 
 
L'Ironman consta de 3'86 quilòmetres de natació en aigües obertes, 180 quilòmetres de ciclisme i 42'2 quilòmetres de cursa a peu.