Arrenca el 40è Open Internacional de Tennis Taula a Platja d'Aro

Les promeses del tennis taula mundial es troben aquests dies a Platja d'Aro disputant la quarantena edició de l'Open Internacional de Tennis Taula per a joves. 235 jugadors de 35 països diferents participen en aquest torneig que s'allargarà fins diumenge.
This text will be replaced
De moment s'està disputant la fase de grups, dels quals passarà el primer de cada grup que podrà anar pujant fins al quadre final que els col·locarà a la última ronda.
 
La presència de molts jugadors procedents d'Àsia fa que aquests siguin els favorits per emportar-se el campionat tant a la categoria cadet com a la junior, però Espanya pretén fer un bon paper. Són 45 els jugadors espanyols que intentaran fer-se un lloc a la fase final. Malgrat algunes baixes importants com pot ser la de la número 3 a Europa Sofia Swan, l'equip espanyol ja lluita avançant en les eliminatòries.
 
La Federació Espanyola de Tennis Taula continua treballant intensament per fer d'aquest esport, avui encara minoritari, una disciplina de referència a l'Estat a semblança de França, Alemanya o Portugal.
 
Platja d'Aro ha viscut aquest mateix dijous les finals junior, però per les de la categoria cadet ens haurem d'esperar al diumenge.