"El Camino de los Sueños", el primer treball de Maria Soaxe

Fer d'una gran passió la seva professió i veure complert el seu somni, això és el que ha aconseguit Maria Soaxe. Aquesta argentina que fa anys que viu al Baix Empordà ha tret a la llum el seu primer disc. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Maria Soaxe, cantant La música ha estat la principal afició de Maria Soaxe, una vocació que compartia amb familiars i amics i diferents casualitats l'han portat a mostrar a tothom. "El Camino de los Sueños" és la demostració de d'aquest vincle especial que l'argentina té amb el cant i que en els darrers anys ha pogut perfeccionar.
 
Les 10 peces que composen aquest disc ens ensenyen a la Maria més sincera, amb lletres que parlen de la vida, l'amor, el desamor, la música, sempre amb grans dosis d'optimisme.
 
Maria Soaxe fa mesos que presenta el seu disc a diferents punts de l'estat espanyol. Després de passar per Girona, Barcelona, Bilbao i València, el seu proper destí serà Madrid. Tot i que Maria continua immersa en la difusió del seu primer treball, ja té en marxar nous projectes.
 
Per aquells de la zona la podran escoltar el proper 2 de juny al Mala Vida de Platja d'Aro en un concert acústic.