Castell-Platja d'Aro aprova la Relació de Llocs de Treball dels treballadors municipals

El ple municipal de Castell-Platja d'Aro ha aprovat finalment la reivindicada Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament. Fa 3 anys el govern va encarregar a una empresa que elaborés aquesta relació de llocs de treball que es va presentar fa uns mesos i que els mateixos treballadors municipals han pogut al·legar.
This text will be replaced
INTERVÉ: Dolors Guirado, regidora de Recursos Humans / Pedro Torres, portaveu ICV / Estel Rodríguez, portaveu ERC
 
De fet s'han presentat 160 al·legacions i només se n'han estimat 6, algunes d'elles parcialment. La regidora de Recursos Humans va aclarir que és l'empresa qui basant-se en criteris tècnics ha estudiat totes les al·legacions presentades.
 
La relació de llocs de treball s'ha aprovat amb els vots a favor del govern però també d'Esquerra Republicana, Ciutadans i el Partit Popular i amb l'abstenció d'Iniciativa Catalunya Verds. El portaveu de la formació ecosocialista va justificar el vot perquè saben que hi ha treballadors molt disconformes amb el document i perquè falta encara la valoració econòmica d'aquests llocs de treball.
 
Des d'Esquerra en canvi celebren que s'hagi aprovat aquesta relació de llocs de treball que porten tant temps reclamant i és que en aquest àmbit l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro estava fora de la legalitat i d'aquesta manera es podran regular salaris i hores extres segons el conveni el lloc de treball dels funcionaris municipals.
 
Els treballadors que no estan d'acord amb la relació del lloc de treball que se'ls hi ha assignat tenen encara la possibilitat de presentar-hi recurs. En un procés judicial es decidirà qui té raó.