La segona edició del Xics arriba amb més propostes

Platja d'Aro dedica una quinzena a posar en valor l'alimentació dels més petits de la casa. Durant dues setmanes el municipi celebra el Xics Gastronòmic, unes jornades durant les quals es pretén difondre entre els infants i les seves famílies la importància dels aliments en relació amb la salut en general per prevenir l'obesitat i altres malalties, alhora que volen fer valdre el menjar de qualitat.
This text will be replaced
INTERVÉ: Toni Massanés, director de la Fundació Alícia i Martí Sabrià, gerent Unió Hosteleria Costa Brava Centre Els canvis en l'estil de vida que hem patit d'uns anys cap aquí ha portat que menjar fora de casa no sigui una activitat excepcional, si no tot el contrari. Uns hàbits que han de fer reflexionar tant als clients com també al sector de la restauració per tal d'oferir menús adequats als infants en tots els sentits.
 
El Xics que enguany celebra la segona edició treballa amb aquest objectiu i en ajudar a prevenir la desaparició de tradicions alimentàries locals i a lluitar contra la falta d'interès per la nutrició i les conseqüències de les nostres opcions alimentàries.
 
El Xics que arrenca aquest divendres i s'allargarà fins el 4 de juny arriba amb moltes novetats respecte l'any passat. Es programen tallers de cuina  les escoles i institut que impartirà la Fundació Alícia, els restaurants impartiran tallers de cuina a les famílies, hi haurà tallers i visita al parc dels Estanys, un merct amb productors locals i es repartirà en format llibret la publicació de la 'Guia per restauradors sobre alimentació infantil'. Durant tota la quinzena gastronòmica a la que participen més d'una vintena de restaurants de la població amb un menú pensat pels més petits, a més, es podrà gaudir de diferents festes i concerts a l'aire lliure.