Castell d'Aro s'omple de flors per Sant Isidre

La vila de Castell d’Aro ha celebrat aquest cap de setmana la festivitat de Sant Isidre Llaurador i ho ha fet amb el tradicional concurs de flors, fruits del camp i plantes ornamentals, que omple les sales i l’entorn exterior del Castell de Benedormiens.
Castell d'Aro ha florit amb aquesta exposició que cumplia 63 edicions i que des de fa poc es complementa amb tallers, activitats per nens, sardanes i el concert de primavera de la Coral de la Vall d’Aro.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Xesca Bertran, taller d'art floral
 
Aquest grup participaven a un dels tallers de decoració floral que s'han organitzat durant aquest cap de setmana. Les participants van poder fer un centre floral i van emportar-se alguns consells pràctics per vestir la llar de primavera.
 
La mostra es va inaugurar dissabte però s'ha pogut visitar fins aquest dilluns. Desenes de participants van inscriure's en aquest certamen que és un clàssic a Castell d'Aro quan arriba la primavera i que omple el castell de color.
 
Si bé durant aquest mes de maig s'organtizen multitud d'exposicions i concursos florals arreu de les comarques gironines, el tret que fa única la de Castell d'Aro és la importància que es dóna tant a les composicions com als conjunts ornamentals. 
 
Dins del concurs hi ha desenes de subcategories que juntes apleguen milers d'euros en premis. Així per exemple, hi trobem els rams, les paneres, els treballs artístics amb fruits, els testos o les millors flors individivuals.