Platja d'Aro acull el primer torneig internacional de tennis per a gays i lesbianes

Bon tennis amb missatge, ambient i 135 jugadors en el primer torneig de Gays i Lesbianes de Platja d'Aro. El municipi va acollir aquest cap de setmana la GLTA Costa Brava amb Davide Bonetti Gabriela Korolczuk com a guanyadors en individuals masculí i femení; i els duos formats per Alberto Lezcano - Antonio Roberto, Teresa Darnaculleta - Antònia Sabater i Thomas Lauper - Gabriela Korolczuk en parelles masculines, femenines i mixtes. 
 
This text will be replaced
 
Es tracta del primer torneig d'aquestes característiques que es fa a Platja d'Aro i la primera vegada a l'Estat Espanyol que té la categoria femenina. La Gay Lesbian Tennis Alliance va nèixer l'any 1991  a San Diego i s'ha estès als cinc continents. Els anys 90 va arribar a Europa i des dels 2.000 és present a Àsia i Austràlia. Té un rànking de més de 10.000 jugadors de 74 països diferents
 
Amb aquestes credencials l'organitzció va trobar la Costa Brava com a lloc idoni per desenvolupar la seva activitat i el CT Platja d'Aro com les instal·lacions adequades on fer-ho. El club, fundat el 1973, va acollir amb molt bons ulls un torneig que garanteix bon tennis i un missatge de respecte a la diversitat que els seus responsables volen lligar a Plataj d'Aro.
 
Pel que fa al torneig l'italià Davide Bonetti va endur-se la final masculina contra l'espanyol Miguel Ángel Fernández per 6-1 i 6-3. En la femenina també es va concloure amb dos sets 6-3 6-3 per la polonesa Gabriela Korolczuk contra la nord-americana Reese Arlington.
 
Pel que fa als dobles masculins victòria per la parella formada pels espanyols Alberto Lezcano i Antonio Roberto Rodríguez que van derrotar per 6-4 i 6-1 a l'italià Davide Bonetti i el seu compatriota Francisco Javier González. En dobles femenins les catalanes Teresa Darnaculleta i Antònia Sabater van derrotar per 7-6 i 6-4 les polonieses Gabriela Korolczuk i la russa Katia Kutsh. En parelles mixtes el suís Thomas Lauper i la polonesa van derrotar per 6-1 i 1-3 al basc Endika Garitagoita i la nord-americana Reese Arlington.
 
A més del tennis els participants en la competició van gaudir d'activitats programades com un sopar de gala al Club Nàutic o un vol en Kaiak per les cales de la zona.