Gala Valors en Acció, un reconeixement a l'esport cívic

Platja d'Aro ha acollit la Gala Valors en Acció, un dels actes que formen part dels Jocs Emporion que aquest any se celebren al Baix Empordà. L'objectiu d'aquesta gala és reconèixer els esportistes i equips que han destacat per actuacions positives dins el terreny de joc al llarg de la temporada 2016-2017.
This text will be replaced
Intervenen: Magda Lupiañez, presidenta del Consell Esportiu del Baix Empordà/Gerard Figueres, secretari general d'esport de la Generalitat
 
 
Diversos equips han pujat dalt l'escenari per recollir el seu guardó. Es premia la feina ben feta i els comportaments cívics dins del terreny de joc. Una manera de sensibilitzar i conscienciar els esportistes, tècnics, famílies, directius i tutors sobre la importància d'un comportament cívic en un ambient esportiu.
 
Aquesta gala s'emmarca dins el programa Valors en acció-Jo sempre hi guanyo, un programa que té com a objectiu posar en relleu els valors positius en l'esport. Aquest és però només un acte de sortida dels Jocs Emporion que justament aquest any es desenvoluparan en diversos municipis del Baix Empordà amb una participació de més de 4.500 esportistes.