La coral de la Vall d'Aro actuarà dissabte a Castell d'Aro en motiu de Sant Isidre

Castell d'Aro floreix aquest cap de setmana amb la celebració de la festivitat de Sant Isidre. Cada any els cantaires de la coral de la Vall d'Aro posen la música a la festa de les flors i plantes boscanes i ho fan amb un dels concerts més esperats.
This text will be replaced
INTERVÉ: Dolors Padilla, coral de la Vall d'Aro
 
Aquest any hi ha un canvi de data i en comptes de fer-se el concert diumenge serà dissabte a les 8 del vespre a l'església de Santa Maria de Castell d'Aro. La coral convida a totes les persones que visitin les exposicions de flors del castell que acabin la ruta a l'església assistint al concert que porten preparant des del mes de gener.
 
Aquesta setmana l'assaig s'ha fet a l'església just on seran dissabte al vespre. Entre els temes que interpretaran hi ha cançons tradicionals catalanes, la sardana El cavaller enamorat, la Dansa de Castellterçol i l'esperada cançó de la Vall d'Aro un tema que s'ha convertit en l'himne de la coral. Com a novetat faran una cançó en vietnamita, ja que la directora de la coral és nascuda a Vietnam.
 
El diumenge la coral actuarà a Cassà de la Selva en els habituals intercanvis entre corals que es porten a terme al llarg de l'any. El 17 de juny tornaran a actuar a casa i ho faran des de l'església de l'Esperança de S'Agaró Vell.