Giraut demana al conseller Comín que Platja d'Aro recuperi el servei d'urgències nocturn tot l'any

El conseller de salut Antoni Comín assegura que es garantirà l'atenció que les persones necessitin les 24 hores del dia, tot i que això no hagi de ser sinònim tenir el Centre d'Atenció Primària obert durant la nit. 
This text will be replaced
L'alcalde de Castell-Platja d'Aro, Joan Giraut, durant la inauguració del CAP del municipi, que s'ha portat a terme aquest dimecres, ha demanat al conseller que Castell-Platja d'Aro recuperi el servei d'urgències durant les nits el qual va deixar d'oferir l'any 2011.
 
El conseller ha detallat que durant la redacció del Pla Nacional d'Urgències que ara ja s'està desplegant es van tenir en compte totes les necessitats de cada territori. Però que això no és un document tancat si no que ara que s'està construint el mapa de recursos haurà d'anar a cada zona es tornarà a establir el diàleg amb tots els sectors implicats.
 
Comín ha volgut ressaltar que el que es primarà és que es garanteixi l'atenció a les persones les 24 hores amb la màxima qualitat i proximitat.
 
El conseller ha presidit la inauguració del nou Centre d'Atenció Primària de Castell-Platja d'Aro que va obrir les portes fa unes setmanes. El nou centre de prop de 1.500 metres quadrats distribuïts en dues plantes, suposen un increment d'espai assistencial que permet millorar notablement l'atenció als usuaris i les condicions de treball dels professionals. Segons Comín els edificis han de parlar per sí sols, transmetent la qualitat del servei que es dóna en el seu interior. Ara amb l'estrena d'equipaments com el de Platja d'Aro es demostra aquesta línia en la que la infraestrura des d'on s'atén als usuaris sigui adequada a la feina que hi fa el seu personal.
 
El conseller ha aprofitat la seva visita al Baix Empordà per inaugurar el nou consultori de L'Estartit.