L'Aro s'embutxaca el derbi

Un solitari gol d'Emilio Román quan només s'havien jugat set minuts va decantar el derbi entre Aro i Guíxols a favor dels castellarencs. El xoc, crucial en la lluita a la part mitja baixa de la taula al Grup 1 de 2a Catalana, va estar marcat per l'ordre tàctic i les ocasions van arribar amb comptagotes. 
This text will be replaced
Intervenen: Jorge Segura, entrenador del Guíxols / Xevi Bonet, entrenador de l'Aro
 
No és nou que l''Aro i el Guíxols es coneixen més bé que ningú entre si. Conscients d'això els locals s'havien proposat fer un partit llarg, lent, amb molt rigor defensiu, per frustrar el joc de pilota dels ganxons. Els de Castell d'Aro, a més, es van trobar amb un gol ben matiner de Román i van saber gestionar aquesta renda. Durant la resta de primera meitat el Guíxols va aconseguir construir un bon joc però sense generar gaire perill a l'àrea local.
 
El segon temps va comptar amb ocasions esporàdiques, però el futbol vist sobre la gespa va ser trabat i l'Aro va saber viure millor en aquest context. A dos minuts pel final Àlex Torrent va veure la segona groga i va deixar els locals amb un home menys, però aquests van saber aguantar fins al desenllaç sense patir més del compte. 
 
Després de 31 jornades disputades al Grup 1 de 2a Catalana els dos conjunts empaten a 40 punts, cinc per sobre dels possibles descensos compensats. Immediatament després d'ells els segueix el tercer equip baixempordanès de la categoria: el Palafrugell, que aquesta setmana va perdre a Blanes per 2-1.