Arrenca una nova Festa del Cinema a la Costa Brava

Per només dos euros amb noranta, tots els cinèfils d'arreu del país estan citats a veure les millors ofertes de la cartellera a la ja consolidada Festa del Cinema. A comarques de Girona són 11 les sales adherides a la campanya i d'aquestes, dues són al Baix Empordà, concretament a Platja d'Aro i Palamós.
This text will be replaced
Intervé: Toni Gutiérrez, encarregat Ocine Platja d'Aro / Dolors, Madalena i Júlia, espectadores
 
La d'aquest dilluns va ser la primera de les tres jornades de descomptes, que s'allargaran fins dimecres i la gent de la Costa Brava no va fallar, si bé des dels cinemes saben per experiència que el primer dia és el més fluix. 
 
Des del cinemes perceben que a cada edició, la darrera de les quals va ser a l'octubre, els espectadors estan més habituats a participar d'aquesta festa del sector. Una oferta que arriba a tots els públics per l'ampli ventall de pel·lícules que hi ha a la cartellera. 
 
Des de Platja d'Aro esperen que aquest dimecres sigui el dia de més afluència de la festa per coincidència amb el dia de l'espectador, en què molts usuaris ja tenen l'hàbit d'anar al cinema per aprofitar la rebaixa del preu a 4'90.