Bona ocupació durant el pont de l'1 de maig tot i el fred

 

Les temperatures fresques i els ruixats del pont de l'1 de maig no han desdit els turistes de visitar la Costa Brava. Durant els dies forts del cap de setmana aquesta ha estat la imatge que s'ha viscut al centre dels principals municipis costaners: famílies passejant, remirant botigues i fent compres i terrasses plenes de gent, abrigada, això sí.  
This text will be replaced
Intervé: Marc Daniel Longares, encarregat del chill out de l'Hotel Cosmopolita
 
Un gruix de visitants que ha sorprès gratament al sector hoteler i comercial, que davant del pronòstic meteorològic no s'esperava unes xifres tan altes com les que s'han assolit, si bé és cert que en aquesta època de l'any la platja comença a guanyar la partida a la muntanya. 
 
Entre els visitants d'aquest pont del dia de treballador hi ha hagut molt turista de segona residència de Barcelona i rodalies però també una presència destacada de turisme estranger.
 
Diumenge va ser el dia que el temps va fer més la guitza amb ruixats que es van repetir en diferents punts de la jornada. La resta de dies la meteorologia ha ofert una treva tot i que les jaquetes i la roba d'abric han estat indispensables.