Celebració del V Memorial Jordi Comas i entrega dels primers Premis T

La Fundació Jordi Comas ha organitzat a l'hotel Costa Brava de Platja d'Aro un acte en memòria a la figura de l'empresari hoteler Jordi Comas. Durant l'acte s'ha fet entrega de la primera edició dels premis T. Uns premis que tenen l'objectiu de donar a conèixer la tasca de les persones que fan aportacions al sector turístic des de diferents àmbits socials. De fet, la fundació té l'objectiu de fer del turisme, un sector de futur i de qualitat.
This text will be replaced
Intervé: Enric Serra, director de la Fundació Jordi Comas
 
Els premiats han estat Ramon Boixadós, president de la Fundació Gala-Salvador Dalí. La fundació el premia per la seva activitat en favor al turisme cultural. Elsa Peretti, dissenyadora d'alta joieria també ha estat premiada per ser impulsora de diverses actuacions que han contribuït a donar valor turístic al territori. El tercer premiat ha estat Eugeni Llos, per la seva llarga trajectòria de 50 anys com a pioner del turisme de grup a la Costa Brava. A part dels premis T, també han donat a conèixer el programa de la fundació d'aquest any.
 
Aquesta és la cinquena edició del Memorial Jordi Comas que es va crear pocs mesos després de la seva mort per recordar la seva figura i la seva tasca en el sector turístic de Platja d'Aro.