ICV demana unitat davant del projecte d'ampliació del Port d'Aro

Iniciativa per Catalunya Verds de Castell-Platja d'Aro demana unitat per configurar el projecte d'ampliació del Port d'Aro. El grup municipal considera que aquest és un tema de ciutat i ofereixen mà estesa a polítics, tècnics municipals i grups ecologistes per dir la seva sobre el projecte pel port del futur que gestiona la Unió Temporal d'Empreses formada per la constructora Sierra de Mías i el Club Nàutic Port d'Aro.
This text will be replaced
ICV ha mantingut converses perquè tots els actors implicats puguin asseure's a treballar plegats i en base a informes tècnics per garantir, valgui la redundància, que el projecte arribi a bon port. 
 
ICV avisa que cal anar amb peus de plom per garantir el bon desenvolupament i la sostenibilitat del projecte que preveu entre altres accions l'ampliació de la bocana del port. Avisen que no volen que es repeteixi a Platja d'Aro una polèmica similar a la del port esportiu de Tossa de Mar. 
 
El portaveu del grup dels verds considera que la nova junta, sorgida precisament per plantar cara a als acords assumits per l'anterior junta amb la UTE, està més sensibilitzada amb els valors de la sostenibilitat i el respecte a l'entorn. Malgrat tot recomana prudència.
 
Les reunions per començar a treballar en paral·lel a la UTE el projecte de Port d'Aro podrien iniciar-se la setmana vinent.