Platja d'Aro impulsarà diverses inversions amb el romanent del 2016

El ple de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha aprovat una modificació del pressupost per tirar endavant diverses partides d'inversions gràcies al romanent de tresoreria de l'exercici 2016, que s'ha tancat amb un superàvit de 3.720.000 euros. 
This text will be replaced
Intervenen: Pedro Torres (ICV), Lluís Pujol (regidor de cultura), Estel Rodríguez (ERC), Miquel Chamorro (regidor d'educació)
 
Entre les actuacions previstes, hi ha l'aplicació de l'estudi bàsic pel Palau de Congressos així com el pla director de la zona d'equipaments de la Masia Bas, posar un semàfor en un pas de zebra per donar continuïtat al carril bici des de la zona dels Estanys fins al passeig Ridaura, adequar el pas lateral de l'avinguda Ridaura, l'ampliació, redacció i projecte del nou centre cívic o la climatització de la llar d'infants entre d'altres.
 
La modificació es va aprovar amb els vots a favor de l'equip de govern, Ciutadans i el Partit Popular. ICV i Esquerra en canvi es van abstenir. 
 
Iniciativa està d'acord amb les inversions proposades, però hi va trobar a faltar més actuacions com l'adequació de la biblioteca. 
 
Esquerra Republicana per la seva banda va lligar la seva abstenció a la climatització de la llar d'infants, que sense haver pogut consultar el projecte veien costosa. 
 
Al ple d'aquest dimecres també s'hi va portar a aprovació diverses modificacions puntuals del POUM, uns tràmits que s'hi bé ja s'havien aprovar en sessió plenària anteriorment, ara s'han de repetir arran de la suspensió del document, que va aturar molts dels processos que ja estaven en marxa.