27 curtmetratges consoliden el 7è concurs de Miniremakes

Quan se celebren deu anys de l'estrena de "REC", d'alguna manera aquest film de terror "made in Barcelona" encara segueix recollint premis i reconeixements. Si més no aquesta versió tan fidel del seu tràiler, obra d'Ànnia Català, s'ha emportat el setè Miniremakes, el concurs de curtmetratges inspirats en televisió, cine i música que any rere any organitza l'associació Arocinema.
 
This text will be replaced
Intervé: Àlex Boix, Arocinema
 
Una vegada més els principals requisits per participar eren fer versions de films, sèries, anuncis o videoclips, ja fossin remakes pràcticament calcats, paròdies o crossovers, i que aquests tinguessin una durada d'entre trenta segons i tres minuts i mig. 
 
Enguany el concurs ha arribat fins a l'important quantitat de 27 propostes inscrites, algunes d'elles de gran qualitat cinematogràfica, com aquesta revisió de "Bajos fondos" de Samuel Fuller feta per Andrea Ros que es va endur el segon premi.
 
El primer i el segon premi estaven dotats de 500 i 200 euros i els decidia un jurat. Aquests es van entregar dissabte en un acte al Centre L'Avenir Fanalenc de Platja d'Aro. A més a més també es donaven els premis Arocinema i Llibreria 22, sense remuneració, que han anat a parar a una imitació de Maria Ortega de l'escena dels títols de crèdit de la sèrie "Shameless" i a una versió "noir" de Star Wars feta per Javier Salmerón.
 
Entre els participants hi havia propostes de tots els gustos, de molta qualitat i amb procedències de diversos punts de Catalunya. Al 7è Miniremakes s'hi han pogut veure des de creacions de nens grans nostàlgics que recorden al monstre Cèl·lula de Bola de Drac fins a autèntiques bogeries que mesclen films de moda com "La La Land" amb pel·lícules de culte com "Kill Bill" per donar lloc a l'imàginaria escena inicial de "La La Kill".