Prop de 3.000 corredors gaudeixen i pateixen l'Eternal Running Platja d'Aro

Convertir-se en invencibles. Aquest és el sucós títol que el circuit mundial Eternal Running ofereix a tots els que completen cada una de les seves curses d'obstacles arreu del planeta. Aquest cap de setmana va ser el torn de Platja d'Aro, que va acollir més de 3.000 corredors, la gran majoria d'ells amb ganes de passar-ho bé.
 
This text will be replaced
Intervé: Rubén López, Director del Circuit Mundial Eternal Running
 
Per segon any consecutiu l'Eternal Running va passar per terres platjarenques amb un circuit de 10 quilòmetres i 80 obstàcles enginyosos, complicats i divertits a la vegada que portava els participants des de l'entorn del Parc dels Estanys fins a la platja. Entre els valents "runners" que volien passar el matí de diumenge de forma lúdica també n'hi havia que anaven a competir i lluitar per proclamar-se campions a nivell mundial. 
 
Eternal Running és un format de curses d'obstacles que va néixer el 2002 a Barcelona i compta amb més de 220 proves realitzades i 250.000 "finishers" invencibles. Darrere d'aquestes curses hi ha molta feina: a Platja d'Aro, sense anar més lluny, van arribar-hi quatre dies abans per poder adaptar el terreny al circuit. Platja d'Aro és una de les 27 poblacions que aquest any seran seu de l'Eternal Running. Entre la resta destaquen ciutats de països com Austràlia, Xile, Colòmbia o Panamà.