Els alumnes de l'escola de Castell d'Aro creen un tapís gegant amb l'ajuda de tapisseres

Aquest tapís és el resultat del treball conjunt entre l'associació de tapisseres de Platja d'Aro i els nens de l'escola de Castell d'Aro. Es titula "Camins de la vida" i és una representació de la vitalitat dels nens dins l'escola.
This text will be replaced
 
Per fer-lo, cada dimarts els nens i nenes han dedicat una estona del seu horari escolar per aprendre a teixir amb l'ajuda de l'associació que voluntàriament es va oferir a iniciar aquest projecte. Una feina enriquidora, que ha acabat creant bons vincles entre alumnes i tapisseres.
 
De fet, el lema de l'escola és "tots aprenem de tothom". I és exactament això el que han practicat durant aquests mesos. A més del gran tapís també n'han confeccionat altres de més petits que s'exposaran a l'entrada del centre. Aquests darrers representen els diferents camins que agafen els nens a la seva vida. 
 
Aquesta iniciativa s'emmarca dins la setmana cultural de l'escola que aquest mateix dijous acaba amb el tancament del trimestre. Una jornada que pretén que els alumnes explotin els seus talents i puguin descobrir noves activitats i tasques fora de les obligatòries de l'escola.