"Corre per l'Autisme" celebra el Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme

El 2 d'abril se celebra el Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme. L'Associació Viu Autisme ja fa quatre anys que commemora aquesta data amb una cursa i una caminada solidàries amb el nom de "Corre per l'Autisme".
This text will be replaced
Intervé: Noelia Serra, Associació Viu Autisme
 
Un centenar de corredors es van trobar el diumenge al matí a Castell d'Aro per completar un trajecte de 6,7 quilòmetres en un màxim d'una hora de temps. A més a més, sense dorsal i fora de competició, qui ho volia podia fer el mateix recorregut caminant. En total van ser gairebé dues-centes les persones que hi van participar.
 
Amb sortida i arribada a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d'Aro i passant pel Parc dels Estanys de Platja d'Aro aquesta prova servia per recaptar fons pels projectes de l'Associació Viu Autisme, entre ells el "Sóc TEActiu", iniciativa que dona suport als nens i nenes diagnosticats de Trastorn de l'Espectre Autista dins les aules de les escoles. 
 
"Sóc TEActiu" és el principal projecte que aquesta entitat integrada per pares i mares duu a terme però sempre tenen noves idees per millorar l'entorn dels seus fills i una d'elles pretén adaptar les matèries escolars. Pel que fa a la jornada de diumenge, aquesta va finalitzar amb la lectura d'un manifest i un llançament de globus blaus, color del Dia de l'Autisme.