Entra en funcionament el nou CAP de Platja d'Aro

Els operaris portàven els darrers documents i objectes necessaris en el nou CAP de Platja d'Aro. De bon matí els usuaris d'aquest centre sanitari ja han estrenat les instal·lacions mentre metges, infermers i secretaris s'habituaven a la que serà la seva nova casa. 
This text will be replaced
 
Intervenen: Roger Fitó, cap Àrea Bàsica de Salut Sant Feliu de Guíxols
 
El centre platjarenc s'ha estrenat aquest dilluns després d'anys de reclamacions i terminis incomplerts, segons el Departament de Salut, pel fet que el 2016 la Generalitat funcionés amb el pressupost del 2015 prorrogat.  Acabada la llarga espera , el nucli ja disposa d'un centre sanitari adequat a les necessitats dels seus veïns i població estacional. 
 
El nou centre ha suposat una inversió de més de 2.300.000 d’euros entre obra i equipament, que han estat finançats pel Servei Català de la Salut (CatSalut). El nou centre disposa d’una superfície construïda de 1.418 m2 distribuïts en dues plantes, 14 consultes, 5 espais polivalents, 1 per cirurgia menor i 6 d'atenció continuada. A més, hi ha una àrea d’admissions, zona de treball i de descans per al personal, magatzem, vestuaris, dutxes i lavabos.

Més de 55.000 visites l'any

L’any 2016 el fins ara consultori local de Platja d’Aro va atendre 29.607 visites de medicina de família, 19.951 d’infermeria d’adults, 3.080 de pediatre i 2.012 d’infermeria de pediatria. A més, es van realitzar 5.301 extraccions de sang per analítiques. En aquest centre hi treballaran 5 metges de medicina familiar i comunitària, 1 pediatre i 6 infermers.
 
El nou centre s'ha construit sobre uns terrenys de titularitat municipal i substitueix les velles instal·lacions que estaven en uns baixos de l'Eurocenter i van obrir als 80.