El restaurant Aradi obre una nova etapa gastronòmica amb els xefs Josep Roca i Kevin Meisse

El restaurant Aradi de Platja d'Aro ha iniciat aquest divendres una nova etapa gastronòmica. L'establiment fundat per Jordi Comas i Carme Hospital, ha presentat aquesta nova etapa en el marc d'un acte rodejats d'amics, coneguts i familiars. En aquest salt endavant, l'Aradi ha apostat per modernitzar la seva oferta gastronòmica amb dos nous xefs que combinaran la innovació amb la tradició, sense perdre l'essència dels inicis del restaurant basada en el producte i la qualitat. 
This text will be replaced
Intervenen: Carme Hospital, propietària de l'Aradi/Sergi Roca, xef de l'Aradi
 
Després de més de mig segle l'Aradi s'ha convertit en un referent gastronòmic i un punt de trobada social i cultural per la gent de Platja d'Aro.
 
Kevin Meisse i Sergi Roca seran els dos nous xefs del restaurant. Han treballat plegats al Restaurant Ca l'Enric de la Vall de Bianya que compta amb una estrella Michelin. La seva visió innovadora portarà a l'Aradi una nova experiència gastronòmica que no abandonarà la seva essència tradicional mediterrània.
 
Per tal de modernitzar el restaurant, l'Aradi també comptarà amb dos espais nous. L'Snack&Sweet i La Llotja. La primera zona estarà dedicada a tapes salades i dolces i estarà situada a la terrassa. L'altre espai, just a l'entrada del restaurant, es convertirà en un petit mercat de peix i marisc fresc. El client podrà fer ell mateix la tria del que vol menjar. L'acte ha culminat amb un sopar, en què tots els assistents han pogut tastar el que serà la nova etapa culinària de l'Aradi.