Èxit del 2n "Kombat d'Aro", dedicat a la lluita contra el bullying

No al bullying. Amb aquesta consigna tan clara i contundent presidint l'esdeveniment, aquest dissabte va tenir lloc a Castell d'Aro la segona exhibició d'arts marcials mixtes "Kombat d'Aro", que va comptar amb uns 200 representants de 12 disciplines diverses
 
This text will be replaced
Intervé: Josep Maria Balmanya, President del Club Esportiu Rayo Box
 
Després de l'èxit del debut de l'any passat, de nou més de 300 persones es van acostar a la Sala Polivalent castellarenca per veure les exhibicions que els seus coneguts van fer de diferents tipus d'arts marcials, des de les més clàssiques fins a les que són més tendència. Taekwondo, kick boxing, boxa, MMA, jiu-jitsu, Judo o defensa personal, entre d'altres, van servir per reivindicar el missatge de no violència i respecte pels companys que des dels gimnassos i clubs es vol inculcar.
 
Les arts marcials passen per un bon moment i és per això que el segon "Kombat d'Aro" va comptar amb desenes d'esportistes de totes les edats i procedències, amb representació de gimnassos de set poblacions tant del Baix Empordà com de fora de la comarca. 
 
Al finalitzar l'acte gairebé un centenar de nens van fer una representació i van mostrar una pancarta gegant que proclamaven el lema de la tarda: stop bullying.