Platja d'Aro torna a pressupostar una partida per arranjar carrers malmesos

Després d'arranjar 2.500 metres quadrats de vorera, 62 carrers en tot el terme municipal i gastar tot el pressupost,  la feina encara no està feta. L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro tornarà a repetir aquest 2017 l'operació d'obres en aquells espais de la trama urbana consolidada malmesos per efecte del pas del temps o sobretot les arrels dels arbres, que han aixecat el ferm d'algunes voreres i carrers.

This text will be replaced

Intervé: Pep Solé, regidor d'urbanisme

Com ja va succeir en el pressupost del 2016, aquest 2017 hi haurà obres durant tot l'any amb prioritat per aquelles zones més malmeses. La partida pressupostària és per tot el municipi, però està molt pensada sobretot per aquells carrers entre el Passeig Marítim i l'Avinguda s'Agaró. Els pins característicsc d'aquest espai tenen un gran impacte sobre les voreres perquè les arrels les aixequen. Això obliga a fer esforços importants a l'àrea d'urbanisme que malgrat tot vol mantenir aquest arbrat que és característic.

En altres espais sí que s'ha pensat substituir alguns arbres per altres espècies amb arrels més profundes i menys afectació sobre les voreres. Des de l'àrea d'urbanisme s'ha fet una crida al veïnat perquè comuniqui al consistori si un espai urbà està molt malmès.