"Il carattere del colore. Passaggio in Costa Brava" obre un nou cicle d'exposicions al Castell de Benedormiens

Amb un marcat accent italià el cicle d'exposicions del 2017 al Castell de Benedormiens ha quedat inaugurat. "Il carattere del colore. Passaggio in Costa Brava" porta a Castell d'Aro una mostra molt representativa de l'art contemporani que es respira actualment al nord d'Itàlia.
 
Intervé: Lluís Pujol, Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro
 
Una quarantena d'obres de dotze artistes cedides pel Museo Giuseppe Scaldini de la ciutat llombarda de Desio es podran veure a la sala d'exposicions castellarenca fins el 2 d'abril, en una iniciativa que neix de la relació de l'artista i comissari del museu Scalvini, Cristiano Plicato, amb la Costa Brava. Plicato va exposar a Platja d'Aro el 2004 i, des de llavors, aquest territori ha estat una constant en la seva carrera. A més a més, va establir una gran relació personal amb la família de l'empresari Jordi Comas, a qui s'ha dedicat aquesta mostra.  
 
L'exposició, que porta a Castell d'Aro representants de l'oli, el collage o el còmic italians, obre una nova via d'intercanvi cultural amb la idea que el Castell de Benedormiens exposi el seu fons d'art a Itàlia, ja sigui al mateix museu Scalvini o en un altre de característiques similars.