Els nens preparen el Carnaval a Platja d'Aro fent l'indi

Una de les temàtiques que any rere any està entre les més sol·licitades pels més petits de cares al Carnaval és sens dubte la del "Far West". Ja sigui el bàndol dels "cowboys" o el dels seus arxienemics, els indis, nens i nenes gaudeixen del Carnestoltes transportant-se al llunyà oest amb les seves disfresses.
 
This text will be replaced
Intervé: Marta Rosell, tallerista.
 
Potser és per això que ara que s'acosten aquestes dates tan esperades pels infants, la Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d'Aro ha organitzat, amb col·laboració amb l'empresa Creativa de Sant Celoni, un taller a la Masia Bas en el que nens i nenes s'havien de confeccionar el seu plomall indi.
 
Cartolines, cartrons, teles, plomes i tot tipus de colors no han faltat a la cita i els participants han posat a jugar la seva creativitat per veure qui aconseguia la corona més intimidant i vistosa. 
 
Els nens, però, no han estat sols i han comptat amb la col·laboració de pares i acompanyants. Alguns d'ells, més que ajudar als petits, han deixat volar la imaginació i s'han posat mans a la feina recordant aquelles èpoques en que esperaven ansiosos el Carnaval mentre confeccionaven la disfressa a l'escola.