La Fundació GERD agraeix a l'ajuntament de Platja d'Aro la seva solidaritat

Fotografia de família per agrair una col·laboració teixida amb el fil de la solidaritat. La Fundació GERD és una ONG de discapacitats a més del grup editor de la Revista Discapacitat amb qui des del 2011 l'ajuntament de Platja d'Aro col·labora amb diverses iniciatives solidàries a Guatemala. 
This text will be replaced
Intervé: Jan Millastre, Fundació GERD
 
Entre ells hi ha una projecte integral d'atenció al discapacitat centralitzat en una escola per discapacitats al municipi d'Aguacatán, un taller de cadires de rodes gestionat pels propis usuaris d'aquests ginys a l'Antigua Guatemala o una impremta que permet la insersió laboral dels discapacitats. Allà s'hi fabriquen postals amb litografies de llocs emblemàtics de Platja d'Aro i altres punts de la província de Girona, que des de GERD i en agraïment a l'ajuntament platjarenc van entregar com a present a tots els membres del ple. També els van obsequiar amb un conte, fet a la mateixa impremta, que presenta els seus projectes a la gent del primer món.
 
Des de l'ajuntament platjarenc van voler agraïr la feina que fan totes les persones que formen part de GERD, que tot i la seva discapacitat, són capaços d'ajudar als altres amb ambiciosos projectes solidaris arreu del món.