Platja d'Aro aprova la verificació del text refós del POUM

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha aprovat la verificació del text refós del POUM amb el vot favorable de tots els grups excepte d'Iniciativa per Catalunya Verds, que es va abstenir. Es tracta d'un document que el Tribunal Superior de Justícia va considerar nul l'any 2012 i que va derivar en la suspensió de llicències i l'anul·lació dels tràmits de planejament en curs.
This text will be replaced
Intervenen: Estel Rodríguez, portaveu d'ERC / Pedro Torres, portaveu ICV
 
Ciutadans, el Partit Popular i Esquerra Republicana van donar suport al text. Aquests darrers, especificament que sí bé el document no és perfecte s'ha fet una bona feina els darrers anys per millorar-lo. 
 
ICV per la seva banda es va abstenir, al·legant que no podien votar a favor d'un document que s'ha desmarcat de la línia germinal. 
 
Un cop aprovat, ara el text refós del POUM haurà de ser validat per la Comissió d'Urbanisme de Girona. 
 
Al ple d'aquest dimecres també es va aprovar l'adhesió de l'ajuntament de forma gratuïta al conveni entre l'Organisme Autònom de la Prefectura Central de Trànsit i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per l'intercanvi mutu d'informació. Una gestió que permetrà actualitzar correctametn la base de dades dels vehicles residents al municipi pel correcte cobrament de l'impost de circulació. 
 
Finalment, el plenari també va donar llum verda de forma unànime a una moció impulsada per ICV per donar suport a les persones afectades per les clàusules sòl.