Platja d'Aro entrega els premis del gran sorteig de Nadal

Rebre un cotxe abans de tenir carnet només passa quan tens uns pares molt rics o  molta sort. La Zaira s'haurà de posar les piles si vol conduir el seu flamant Toyota que ha guanyat al sorteig nadalenc dels comerços de Platja d'Aro.
This text will be replaced
Intervé: Zaira Noemí Lagos, guanyadora del sorteig
 
Aquest dimarts se li han entregat els papers i les claus del cotxe davant la plana major de l'Ajuntament de Castell- Platja d'Aro. Un vehicle que no arriba sol, sinó carregat de regals a dins, tants, que l'afortunada no ha pogut entrar al vehicle. I és clar, entre aquests regals el que li permetrà conduir el cotxe, un  curs d'autoescola. 
 
Per guanyar aquest flamant Toyota la Zaira va fer una cosa tan banal com anar a comprar a Platja d'Aro amb el seu marit. Durant la campanya de nadal els comerços repartien butlletes entre els seus clients amb el cotxe com a reclam. Una d'aquestes butlletes ha estat la de la Zaira, que va rebre amb sorpresa la trucada de l'Alcalde Joan Giraut. No era una broma, el cotxe, ben seu. 
 
108 regals dins d'un cotxe en una campanya nadalenca que vistes les cofoies cares d'aquest dimecres, de ben segur que es repetirà l'any que ve. Així que si no tens carnet ni uns pares rics i vols un cotxe abans que el permís, ja saps on comprar els regals del proper nadal.