Castell-Platja d'Aro torna a aprovar el POUM

Castell-Platja d'Aro porta a plenari un text refós del Pla d'Ordenació Urbana Municipal que la Comissió d'Urbanisme de Girona haurà de tornar a validar.
This text will be replaced
INTERVÉ: PEP SOLÉ, REGIDOR D'URBANISME DE CASTELL-PLATJA D'ARO
 
Els antecedents a aquest darrer pas que haurà de tenir, de nou, el vist-i-plau de la Generalitat els trobaríem en el contensiós presentat per un particular. Arran d'aquest recurs que pretenia modificar l'àmbit on podia desenvolupar el sostre que la parcel·la li donava i així no haver de substituit l'edificació existent, la sentència no va donar la raó al propietari en aquests termes, va concloure que les prevencions que tenia el POUM en tant que es tracta de l'àmbit de S'Agaró Vell declarat Bé Cultural d'Interès Nacional, però en aquest tràmit es va detectar una anomalia del propi document urbanístic que van requerir a l'Ajuntament que l'esmenés. 
 
Aquest error de tramitació ha suposat la suspensió de llicències i l'anul·lació dels tràmits de planejament que estaven en curs, el que ha provocat el retard d'entre 4 i 6 mesos en tirar endavant qüestions importants.
 
Una vegada el ple aprovi el text refós, la Comissió d'Urbanisme de Girona haurà de tornar a validar el document i publicar-lo.