El Pla Local de Joventut busca millorar la comunicació

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha presentat el Pla Local de Joventut 2017 a tots els joves que han participat a les diferents trobades que s'han fet durant l'últim any.
This text will be replaced
INTERVÉ: Antoni Botellé, regidor de Joventut a Castell-Platja d'Aro
 
Els nois i noies han anat aportant les seves idees i opinions sobre el que creuen que es podria millorar al municipi en matèria de joventut i a partir d'aquí i les analítiques que han fet els tènics de l'Ajuntament s'ha elaborat el nou Pla Local de Joventut. Entre els projectes en els que l'Ajuntament vol treballar amb profunditat hi ha una millora en la comunicació, 'comunicar per connectar' en aquest cas amb els joves però també pensada per fer-ho en tots els àmbits de l'Ajuntament. Creuen que la comunicació és clau perquè els joves sàpiguen quins serveis tenen al seu avast i què els ofereix el seu municipi.
 
 
El Pla Local de Joventut també busca analitzar el dia a dia quines són les necessitats dels joves i anar treballant segons el que vagin veient per anar millorant contínuament. I també un altre gran projecte és el fet de poder connectar l'àrea de joventut amb les demés àrees municipals. Alguns dels implicats en l'actualització del Pla Local de Joventut han participat en la presentació pública d'aquest i han conegut les conclusions.