Platja d'Aro fa marxa enrere i permetrà la inscripció en bloc de totes les colles de Sant Feliu de Guíxols

Totes els colles de Sant Feliu de Guíxols podran participar a la rua de Carnaval de Castell-Platja d'Aro, així ho ha comunicat l'ajuntament platjarenc al consistori ganxó amb la voluntat de mantenir la germanor que fins ara hi ha hagut entre Castell-Platja d'Aro, Sant Feliu i Santa Cristina.

El govern de Platja d'Aro a més està disposat a augmentar la partida pressupostària pel Carnaval per poder assumir la subvenció de les 23 colles de Carnaval ganxones i ampliarà també la participació de colles a la rua per tal que tots hi puguin ser.

Aquest dimecres s'han obert les inscripcions per les colles d'arreu que vulguin participar a les rues de carnaval de Castell-Platja d'Aro.El municipi es va mantenir ferm amb el canvi pel que s'apostava i va reservar només 13 places per la inscripció en bloc de 13 colles de Sant Feliu i també les places per les colles de Santa Cristina, municipis veïns i agermanats en el carnaval. La resta s'havien d'inscriure de manera individual tal i com fa la gran majoria.

El 'boicot' de les colles ganxones

Des de l'Associació de Colles de Carnaval van decidir que ningú s'inscriuria a la rua de Castell-Platja d'Aro fent pressió per ser-hi tots o ningú. L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro doncs es fa enrere i facilita la inscripció en bloc de totes les colles dels municipis veïns de Sant Feliu i Santa Cristina i demana a l'Ajuntament de Sant Feliu que també es faci enrere i permeti mantenir l'acord històric que van signar perquè totes les colles dels 3 municipis poguessin desfilar als carnavals de la Vall d'Aro.

Notícies relacionades

Platja d'Aro no permet la inscripció en bloc de totes les colles de Sant Feliu (31-01-2017)