Platja d'Aro no permet la inscripció en bloc de totes les colles de Sant Feliu

Queden poques setmanes per Carnaval i els municipis del Baix Empordà treballen a marxes forçades per tenir-ho tot a punt pels dies clau. Tot i que el carnaval és gresca i bon ambient també hi ha moments de tibantor com el que estan vivint aquests dies els municipis de Platja d'Aro, Sant Feliu i Santa Cristina.
This text will be replaced
INTERVÉ: IMMA GELABERT, REGIRORA DE TURISME
La polèmica ha començat quan Platja d'Aro va anunciar que a la rua d'aquest any només deixaria que 13 colles de Sant Feliu i Santa Cristina s'inscribissin en bloc. La regidora de turisme de Castell-Platja d'Aro, ha volgut treure ferro a tota la polseguera que ha aixecat aquesta qüestió, afirma de manera contundent que totes les colles són benvingudes al carnaval de Platja d'Aro i aquesta és la fòrmula que han trobat per fer-ho.
 
Una de les grans crítiques que els han arribat des de Sant Feliu és el criteri que Platja d'Aro ha marcat per fer aquest triatge. Seran les colles que han tret millor puntuació les darreres edicions les que entren en el que es coneix com la inscripció en bloc.
 
A Sant Feliu no ha agradat gens aquesta decisió ja que en total són 24 colles i per tant la meitat s'han quedat sense poder inscriure's prèviament a l'obertura del període oficial d'inscripcions que comença aquest 1 de febrer. D'alta banda Santa Cristina no en surt perjudicada ja que només té 6 colles. Des de Sant Feliu de Guíxols han decidit que faran el mateix, i per tant només deixaran que 6 colles més carnestoltes de Castell-Platja d'Aro participin a la seva rua. De totes maneres encara no hi ha res segur i faltarà esperar uns dies quan s'acosti el carnaval per saber què passarà.