Platja d'Aro rep el guanyador del Premi Panorama de cinema alternatiu

Treballar tot gaudint de l'entorn paisatgístic i l'oferta lúdica i cultural de Platja d'Aro. Això és el que està fent aquesta setmana el cineasta Ignasi Duarte, guanyador del premi Panorama Alternativa del Festival de Cinema Independent de Barcelona. Un guardó que per segon any consecutiu està lligat amb el municipi de Platja d'Aro, que ha obsequiat el creador amb una estada de set dies en un hotel de la població. 
INTERVÉ: IGNASI DUARTE, GUANYADOR i MAURICI JIMÉNEZ PRIMER TINENT D'ALCALDE 
 
Ignasi Duarte va guanyar el premi Panorama el passat mes de novembre amb el film "Un monstruo en la piedra". Es tracta del primer capítol d'una sèrie de converses amb escriptors no massa reconeguts que precisament es donen a conèixer a través de la pel·lícula. 
 
El cineasta barceloní té una estreta relació tant amb l'Empordanet com amb la Costa Brava, amb municipis com l'Estartit, Calella de Palafrugell o Palamós, on va estiuejar de petit. Aquest premi per tant, ha sent una experiència de retrobament.
 
Per Platja d'Aro, col·laborar amb el Premi Panorama és una oportunitat per recuperar l'essència cinematogràfica de la Costa Brava. De fet, ja fa un any que el municipi treballa per mitjà de la Film Office per atreure la indústria i la cultura audiovisual a la població. 
 
Durant la recepció oficial, s'ha obsequiat Ignasi Duarte amb dos llibres: La Tramuntana Justa i La Costa Brava, plató de cinema.