Platja d'Aro acull el 1r Trofeu Kids de korfbal de la temporada

24 equips de korfbal de les províncies de Girona i Barcelona han competit aquest cap de setmana a Platja d'Aro al 1r Trofeu Kids.
This text will be replaced
INTERVÉ: Miquel Sánchez, jugador i entrenador del PKC
 
El Platja d'Aro Korfbal Club (PKC) ha estat l'amfitrió de la festa d'aquest esport mixte que tans adeptes està guanyant a les escoles catalanes. Aquest trofeu comptava amb participants de les categories aleví, infantil i cadet i en aquest mateix ordre els equips guanyadors de la competició han estat el KC Barcelona, el Sant Josep i el Miró A. 
 
Del Baix Empordà hi participaven el Platja d'Aro Korfbal Club, l'escola Carrilet, l'escola l'Estació, el Sant Josep, l'Institut Sant Elm. Només en la categoria Infantil el trofeu es va quedar a la Costa Brava ja que el guanyador va ser el Sant Josep. En alevins l'escola Carrilet va arribar a la final amb el Korfbal Club Barcelona i la va perdre per 12 a 8. La final de cadets se la van disputar els equips A i B del mateix club, el Miró.
 
Aquest primer Trofeu Kids serveix per tancar el primer tram de la temporada de les categories de promoció, una trobada entre equips de Girona i Barcelona que serveix perquè els nois i noies juguin amb equips nous i vagin puntant en aquesta lliga.
 
Durant les primeres hores es van jugar les fases de grup que van donar lloc a les semifinals i finals de cada categoria. La pista del palau d'esports i congressos acollia 3 partits en simultani i l'ambient de les famílies que animaven als seus equips va ser notori.
 
També els jugadors de korfbal més petits del Platja d'Aro Korfbal Club van tenir el seu moment quan es va cridar als benjamins perquè s'enfrontessin entre ells.