Curs d'alimentació natural per aprendre a menjar sa

Saber menjar bé, d'una forma saludable, per no emmalaltir. Això és el que es pretén amb el curs d'Alimentació natural que s'imparteix al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d'Aro i que enguany arriba a la seva sisena edició
 
This text will be replaced
 
Des del gener fins al juny les classes teòriques i les pràctiques, dutes a terme a la Casa Lila, s'aniran alternant per tal de que els participants acabin tenint una idea clara de com han de cuinar i menjar a casa per gaudir d'una bona salut. El primer aspecte a tenir en compte és que aquesta cuina serà basada en els vegetals i es deixarà de banda la carn i, pràcticament, el peix, ja que des de l'organització del curs es considera que és l'única manera possible de parlar d'una alimentació realment sana.
 
També es considera que és imprescindible lligar el que s'ensenya a les classes teòriques amb una part pràctica, en la que en cada una de les cinc sessions es preparà un menú complet de tres plats i postres. 
 
La resposta obtinguda fins ara amb el curs d'Alimentació natural ha estat tan positiva que hi ha gent que torna any rere any sobretot a la part pràctica, i és que el professorat intenta variar les receptes que es mostren perquè qui vulgui repetir ho pugui fer.