El gos, l'animal més venut per Nadal

Les botigues d'animals han tingut un pic de vendes durant el Nadal, especialment si parlem de gossos. Tenir un nou amic pelut a casa és una demanda clàssica dels nens i nenes a la carta als reis i són moltes les famílies que aposten per adoptar un animal de companyia durant les festes. 
This text will be replaced
Els gossos han estat la tria estrella d'aquest any, sobretot si parlem de races com el llaurador o el golden. 
 
Des dels establiments especialitzats entreguen l'animal al client amb totes les garanties, des del certificat de pedigrí passant pel xip o l'historial de vacunes o altres controls sanitaris aprovat. 
 
Darrere dels gossos, els ocells són l'animal que més es compra, amb el canari liderant el rànquing. Els segueixen els rosegadors, tant els clàssics com els hàmsters com apostes menys convencionals com els conillets d'índies o les xinxilles. 
 
El conill, cada cop més popular, és la recomanació que es fa a les famílies que mai han tingut cap mascota i volen començar per una espècie dòcil i fàcil de cuidar, cas que s'aplica també als peixos. 
 
Els professionals recomanen als compradors pensar si poden fer-se càrrec de l'animal en qüestió i deixar-se assessorar.
 
Més enllà de la venda dels propis animals, la tasca dels establiments especialitzats continua amb la venda menjar o productes per mascotes i serveis com el de perruqueria canina.