Una palamosina s'emporta un cotxe i 108 regals més amb el Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro

Encara que els Reis van passar per totes les cases, com és habitual, el 6 de gener, a algú encara li esperava una sorpresa més gran el dia següent. La primera edició del Gran Sorteig de Nadal, amb un  llampant Toyota Aygo carregat de milers d'euros en regals al seu interior, va ser la traca final que els comerços de Platja d'Aro van posar a unes festes nadalenques que, com sempre, han atret a milers de compradors a la població platjarenca. 
 
This text will be replaced
 
Una palamosina de nom Zaida va ser l'afortunada d'emportar-se aquest sucós premi. Hi havia gairebé vint mil concursants que participaven en aquest gran sorteig gràcies a haver fet algunes de les seves despeses nadalenques en un o més dels establiments de la localitat.
 
 Per tenir dret a concursar s'havia de fer una compra d’un mínim de 20 euros en algun dels 108 comerços i serveis adherits a aquesta nova campanya de promoció turística i comercial que va funcionar del 3 de desembre de 2016 al 5 de gener de 2017. Concretament, la papereta guanyadora s'havia obtingut al restaurant Llevant.
 
Finalment el 7 de gener, amb les vacances que ja arribaven al seu punt i final, va sortir el nom vencedor en un sorteig fet a la Plaça de l'Ajuntament de Castell - Platja d'Aro i l'alcalde Joan Giraut va ser l'encarregat de donar la bona nova amb una trucada telefònica. Si el nadal és sinònim d'il·lusió, de ben segur que la Zaida recordarà el d'enguany com un dels més il·lusionants de la seva vida.