Estrenar roba interior per Cap d'Any porta sort

Per tenir bona sort durant els següents 365 dies, per Cap d'Any cal menjar els 12 raïms i estrenar un conjunt de roba interior, si pot ser de color vermell.
This text will be replaced
Tal i com marca la tradició, els consumidors continuen amb la tendència de portar roba interior nova per donar la benvinguda al nou any. El color vermell, en canvi, ja no és condició innegociable. Si bé és un to que s'associa al Nadal i que juntament amb el negre dóna un punt d'elegància, any rere any creix la paleta de colors i per tant el ventall d'opcions pel consumidor. 
 
Al llarg de les festes nadalenques es manté la tradició de regalar roba interior als familiars, tot i que quan es tracta de grans ocasions, el comprador prefereix escollir ell mateix per quin producte aposta. 
 
La tradició de portar roba interior vermella es remunta a l'Edat Mitjana. En aquell context, el vermell es relacionava amb la bruixeria i el dimoni, per la qual cosa estava prohibit vestir d'aquest color. No obstant això, també va sorgir la creença que en ple hivern, el vermell era un símbol de vida i bona sort. I com que el color no estava ben vist, es va optar per utilitzar-lo només a la roba interior.