Identificat el cadàver momificat aparegut a l'estiu a Platja d'Aro

El cadàver momificat que va aparèixer a l’estiu a Platja d’Aro és de Carles Girgas, un veí d’Olot de 49 anys. El cos va aparèixer el 8 d’agost en un túnel de la Riera de Fanals, a tocar de l’Aquadiver, en avançat estat de descomposició, motiu pel qual han fet falta proves d’ADN per identificar finalment el mort. 
This text will be replaced
Malgrat que durant l’autòpsia no es van trobar signes de violència, queda per esbrinar com la víctima va arribar fins a Platja d’Aro quan el seu cotxe va ser trobat a Olot. 
 
La desaparició de Carles Girgas ser denunciada per la seva mare el 24 d’agost després que passessin mesos sense que se’n tingués notícia. Girgas venia de la indústria càrnia però darrerament cobrava una pensió per invalidesa. Vivia sol, era discret i era freqüent veure’l demanant almoina al carrer per consumir alcohol o jugar a les escurabutxaques. 
 
Degut a la seva vida solitària, la seva desaparició va passar desapercebuda durant mesos, fins que la seva mare va rebre una trucada dels Serveis Socials Alertant que Girgas s’havia saltat els controls rutinaris i la medicació que necessitava. No va ser fins que uns turistes van trobar el cos i la mare va alertar de la desaparició , que els Mossos van poder lligar caps. 
 
Tancada la investigació, Girgas ha estat enterrat al cementiri d’Olot.